#Pădureamea

 Printr-o pădure deasă, dintre meleagurile noastre, o mica suflare își dorește din răsputeri să trăiască în această lume crudă în care se supraviețuiește zi de zi. Micuțul Colțat, puiul de mistreț care a fost nevoit să treacă prin multe încercări de a supraviețui în urma stării dezastruoase a pădurilor adusă atât de către oameni cât și de schimbările climaterice. 

Toate viețuitoarele au luat hotărâre în care să le demonstreze oamenilor cât de importante sunt în viața lor prin migrare și dispariția acestora. Trecând prin toate aceste evenimente, micuțul Colțat a devenit mai puternic, încrezut în sine și un luptător pentru a îndruma și a susține următoarele generații.

Ciobanu Alexandra , Coordonator : Balan Tatiana

Liceul Teoretic “ Pro Succes”

Aceasta publicație a fost elaborata de către „A.O. Медики за экологию” în cadrul programului de granturi mici „Cetățeni activi pentru un mediu sănătos și justiție verde” desfășurat în cadrul proiectului „O justiție verde pentru un mediu protejat și comunități durabile în Republica Moldova”,mplementat de A.O. EcoContact, cu suportul Suediei. Conținutul prezentei publicații constituie responsabilitatea exclusivă a autorilor și nu reflectă neapărat opiniile EcoContact sau ale donatorului”.






Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Животный мир лесов Приднестровья богат и разнообразен.

Объявление о конкурсе для школьников «Лес и его обитатели»

Памяти журналистки Анны Белой